Smoothies Maken

Smoothies Maken. Wat heb je nodig ?

smoothies maken

 

Wanneer je thuis smoothies maken leuker vindt dan er ergens onderweg eentje kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de informatie die jij nodig hebt.

Wat is er nou zo leuk aan smoothies maken? Waarschijnlijk vinden de meeste mensen het leuk omdat smoothies maken eenvoudig is; je hoeft er immers niet veel meer aan te doen dan de benodigde ingrediënten in een blender te stoppen, deze aan te zetten en klaar is Kees.

 

In wezen is het inderdaad geen hogere wiskunde. Maar…je moet natuurlijk wèl weten wat je in je blender stopt. Een beetje aardbeien met yoghurt, ja daar kan natuurlijk niet zoveel aan verkeerd gaan. Maar wil je een bijzondere en gezonde groene smoothie maken, dan moet je wel weten welke smaken bij elkaar passen en hoeveel je van het ene en hoeveel van het andere in je blender propt. Of welke vitamines of vezels er in welke smoothie zitten. We hebben een paar recepten op onze site staan voor jullie, maar voor een ruime keus aan gezonde smoothies raad ik je aan om deze interessante site eens te bekijken. Hier kun je je heerlijk uitleven met je blender! 😉

 

Smoothies Maken

 

Smoothies Maken met een blender

En over de blender gesproken. Als je er nog geen hebt, koop er dan een die geschikt is voor jou huishouden. Ben je alleen of met z’n tweetjes dan is een kleinere maatbeker vaak al groot genoeg. Hier kunnen vaak twee porties in. Let dan wel op dat je een goede kwaliteit blender koopt, met stevige messen. IJsklontjes kunnen een stevige uitdaging zijn voor je blender. Eventueel kun je de ijsklontjes al wat kleiner slaan in een handdoek. Gebruik een hamer om de in een handdoek gedraaide ijsklontjes wat kleiner te maken. Hierna kun je de ijsklontjes wat veiliger voor je blender gebruiken, indien je ijsklontjes moet toevoegen.

 

Je ziet het, het is niet moeilijk. Wanneer je de juiste apparatuur hebt en de beste recepten, komt het allemaal goed. Bedenk je eens wat het allemaal voor je lichaam doet. Immers, je wil aan de smoothie voor één of meerdere redenen. toch? Belangrijkste reden? Je gezondheid, denk ik zo. Maar vaak komen daar redenen bij die met gezondheid verband houden. Zo is ook afslanken of gewichtsverlies een vaak teruggehoorde reden. Sommige mensen vinden smoothies maken gewoon leuk. Anderen zullen wellicht aangeven dat ze het vooral lekker en makkelijk vinden. Je staat natuurlijk niet een uur te koken voordat je je eten eindelijk krijgt. Nee een smoothie is snel. Dus fastfood, maar dan goed en gezond! Dit zijn bijvoorbeeld al wat voordelen van groene smoothies.

 

  •  Je voelt je fitter en vitaler
  • Beter immuunsysteem
  • Je hebt meer energie
  • Je zit lekkerder in je vel
  • Effectief tegen overgewicht
  • Lekker als lichte maaltijd of snack tussendoor.

 

Je ziet het zelf, het is leuk, lekker en gezond. Geeft je meer energie, werkt tegen overgewicht en je voelt je vitalen en fitter. Ik zie geen nadelen bij al dit moois!
Wat is smoothies maken toch leuk! Veel plezier met het bereiden en vergeet niet even op deze site te kijken. Een echte aanrader!

smoothies maken