Spinazie smoothie met banaan en mango

Spinazie smoothie

Spinazie smoothie

 

Over de spinazie smoothie met banaan en mango

Deze spinazie smoothie met banaan en mango is weer een groene smoothie die ook echt goed groen van kleur is. Hij smaakt heel lekker zoet!

Dit recept is een afgeleide van de originele groene smoothie. De originele groene smoothie is diegene met spinazie, banaan en blauwe bessen. Dat was een van de eerste groene smoothies. In deze versie hebben we de blauwe bessen vervangen door een mango.

Zorg wel dat je een mooie rijpe mango neemt. Die zorgt dan namelijk voor dat lekkere zoete smaakje aan deze groene smoothie. Zo’n rijpe mango is ook veel makkelijker te schillen dan een niet-rijpe mango.

 

De combinatie van spinazie, banaan en mango is natuurlijk niet alleen erg lekker. Deze groene spinazie smoothie zit ook weer vol vitaminen en mineralen en past perfect binnen het Alkaline dieet / eetpatroon. Zo voorkom je ook weer verzuring.

 

Spinazie smoothie met banaan en mango (video)

 

 

De spinazie banaan mango smoothie bereiden

Doe eerst de verse spinazie met een glas water in je blender. Zet de blender even op de ijsblokjes stand. Dan wordt spinazie gelijk goed fijngehakt. Je kunt de blender hierna even vol aanzetten op de smoothie stand. Op die manier krijg je straks een hele mooie egale groene smoothie.

Spinazie smoothie

 Voeg nu de geschilde banaan en de geschilde mango toe. Zet de blender nog weer even op de ijsblokjes stand, totdat de banaan en mango ook in stukjes gehakt is.

Zet de blender nu op de smoothie stand en blend het geheel tot een egale groene smoothie. En klaar is je spinazie smoothie met banaan en mango. Drink/eet smakelijk !

(bron: supersnelgezond.nl)

 

 

 

Wil je na het proeven van deze heerlijke smoothie, nog meer variatie in je smoothies aanbrengen? Wacht dan niet langer en kijk snel op deze interessante pagina waar je alles over smoothies kunt vinden, waaronder ook onder andere een andere spinazie smoothie en nog veel meer!

 

Spinazie smoothie

Bekijk ook onze andere pagina’s op deze site: